Jouw website

uwwebsiteJe hebt een internetsite, maar je bent er organisatorisch niet voor ingericht om deze volledig zelf te onderhouden. Binnen je organisatie is er geen of nauwelijks kennis of onvoldoende tijd om de internetsite te onderhouden en alle reacties op de juiste wijze af te handelen.

Themaweb als partner!
Themaweb kan de internetactiviteiten volledig of deels van je overnemen, zodat jij met de primaire bedrijfsprocessen kan bezighouden. Alle wijzigingen worden, in overleg, binnen een zo kort mogelijke termijn aangebracht. Ook kan herhaaldelijk, na een tevoren afgesproken periode, automatisch een update van de website wordt gedraaid. Zo blijft het medium altijd bij de tijd.

Jouw website.
Themaweb draagt er zorg voor dat de website bekend wordt gesteld bij de diverse zoekmachines en relevante startpagina’s. Je kan uiteraard ook zelf de website promoten via de diverse media, advertenties, autobelettering, drukwerk en gevelbelettering. Vergeet de visitekaartjes en briefpapier niet!

Aanpassingen.
Alle wijzigingen kunnen door worden aangeleverd via de e-mail. Op deze wijze voorzie je ons het snelst van de benodigde informatie. Bijzondere omstandigheden uitgezonderd, staan de nieuwe gegevens binnen 24 uur op de website.

Verenigingen.
Themaweb draagt alle vele jaren zorg voor vele websites van uiteenlopende verenigingen.

Vraag naar de mogelijkheden!