Hosting

hostingDe websites van Themaweb.
Via Themaweb kun je jouw internetsite niet alleen laten onderhouden, maar ook hosten. Je kunt bij Themaweb ook terecht voor de registratie van de domeinnaam en voor diverse hostingpakketten. Themaweb brengt jouw internetsite onder bij ProXXio Internetdiensten te Veldhoven.
Jouw eigen provider geniet de voorkeur? Ook dat kan geregeld worden door Themaweb.

De domeinnaam.
Wil je weten of jouw domein nog vrij is? Informeer bij Themaweb. In samenwerking met ProXXio Internetdiensten is het mogelijk om binnen zeer korte tijd uw .com of .nl-domeinen registreren.
ProXXio Internetdiensten is als deelnemer verbonden aan de Nederlandse Stichting Domeinregistratie. Hierdoor kunnen zij een .nl-domein voor jou zelfs binnen zeer korte tijd vastleggen! De domeinnaam wordt altijd geregistreerd op jouw naam. Tenzij je dit anders wilt.
Via ProXXio Internetdiensten kun je meer dan 100 bekende Nederlandse en internationale domein extensies real-time via het internet registreren. Naast de selectie van de real-time te registreren domeinen kunnen zij vrijwel alle andere domeinextensies voor je vastleggen.

Hostingpaketten.
Al vanaf Euro 1,50 per maand kun je een eigen website bezitten, maar ook voor de “zwaardere” gebruikers kun je bij Themaweb en ProXXio Internetdiensten terecht.

Mocht je geen keuze kunnen maken uit de aangeboden hostingpakketten en/of het wenselijk vinden om een offerte op maat aan te vragen, neem dan contact met ons op voor verdere informatie.

Vraag naar de mogelijkheden!